Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Microdermabrasie Den Haag

 

 

 

 

Microdermabrasie is voor iedereen!

Effecten van microdermabrasie

Reviderm is een stapje verder gegaan en heeft met klinische onderzoeken laten bewijzen, dat na Reviderm microdermabrasie:

 • de huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt
 • de stevigheid van de huid toeneemt
 • de diepte van rimpels afneemt
 • een diepte effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie
 • de opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd

Waarom Reviderm microdermabrasie beter is

De schoonheidsspecialist stelt de perfecte werking van de Skin Peelers, met hun eenvoud in gebruik, zeer op prijs. Skin Peelers worden dan ook wereldwijd met succes gebruikt, al dan niet in combinatie met de ingebouwde ultrasound functie. Als cliënt voel je het comfort van de behandelingen met de Skin Peelers aan den lijve, omdat de intensiteit van kristallenstroom en de vacuümsterkte heel precies elektronisch zijn te regelen en daardoor perfect kunnen worden ingesteld, ook op jouw individuele huidtype.

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Bij Reviderm microdermabrasie zijn de microkristallen van aluminiumoxide. Doordat deze kristallen door machines worden gemaakt, zijn alle kristalletjes even groot en hebben ze geen scherpe hoeken, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen. Reviderm wint al jaren prijzen met de Skin Peeler microdermabrasie apparaten en is marktleider.

Effecten van microdermabrasie

De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel. Het is te begrijpen dat je graag bevestigd wordt in je subjectieve waarnemingen en in de lovende woorden die je misschien van familie, vrienden en kennissen.

Microdermabrasie van Reviderm wordt uitgevoerd met de eigen Skin Peelers. Reviderm produceerde hun eerste microdermabrasie apparaat ruim 25 jaar geleden. Al sinds 2006 wint Reviderm jaarlijks prijzen met de Skin Peeler en is het uitgeroepen tot beste apparaat voor schoonheidssalons. De Skin Peelers zijn het resultaat van jarenlange research & development in samenwerking met dermatologen.

Microdermabrasie is geschikt voor

 • Beschadigde huid door de zon
 • Pigmentvlekken & ouderdomsvlekken
 • Littekens op het gezicht en het lichaam
 • Striae & celullitis
 • Acne & onzuiverheden
 • Anti-aging

Jouw huid effectief verbeteren met microdermabrasie?

070 - 3647484

info@schoonheidssalondiana.eu