Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Boek nu!

Hallo,

We zijn al weer een tijd aan het werk in de salon. Daar zijn wij super blij mee. We werken nog steeds volgens onderstaande protocol. Maar wilt u wel rekening houden met onderstaande extra regel!!

 • Ben je op vakantie geweest en wat was de vakantiebestemming? Voor vakantiebestemmingen met code oranje of rood geldt dat je bij thuiskomst 14 dagen in thuis-quarantaine moet. Stel dus ook je afspraak met ons uit tot na deze periode.
 • Heeft u de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest of verhoging (tot 38 graden), koorts (vanaf 38 graden), of benauwdheidsklachten, verlies van geur of smaak, of heeft één van uw huisgenoten bovenstaande klachten?  KOM DAN NIET en bel tijdig af. Uiteraard gelden deze regels ook voor ons als personeel.
 • Kom alleen naar de salon. Heeft u begeleiding nodig, dan mag u 1 persoon als begeleiding meenemen na toestemming van ons.
 • Wij geven geen hand.
 • Komt u bij ons binnen, loop dan gelijk door naar de keuken om uw handen te wassen en desinfecteer uw handen met de alcohol die voor u klaar staat.
 • Neem a.u.b. een groot badlaken of 1 persoonshoeslaken mee voor over de stoel om onze stoelhoes te beschermen (bij fysiotherapeut moet u ook een handdoek meenemen) dit scheelt ons een heleboel extra was.
 • Wilt u een dekentje over u heen? Neem deze dan ook even mee. Wij mogen onze dekens niet gebruiken zoals u van ons gewend bent.
 • Hang uw jas zelf op aan de kapstok in de behandelkamer.
 • Wij werken de gehele behandeling met onze handschoenen aan en hebben een mondkapje en spatscherm voor ons gezicht.
 • Zodra u weggaat gaan wij de kamer desinfecteren, het kan zijn dat u dan even moet wachten.
 • Hou rekening met elkaar als we met meerdere personen in de salon zijn.
 • Wij vragen u om precies op tijd te komen. Maximaal 5 minuten voor de afspraak.
 • Betaal met pin of contactloos als het kan, maar contant mag ook.

U kunt online een afspraak inboeken.  Kijk wat voor u een geschikte dag e/o tijd is. Wilt u wel even extra opletten dat u de meest aansluitende tijd boekt.

Dus de eerste tijd die aangegeven wordt. Anders hebben wij straks allemaal kleine gaatjes en kunnen wij minder klanten behandelen. Het kan dus zijn dat ik u eventueel nog even na bel om een tijd iets te verplaatsen als dit nodig is.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd even bellen. Laten we hopen dat dit nooit meer gebeurd en dat we in goede gezondheid 2020 voort kunnen zetten.

We hopen u snel te zien tot die tijd stay safe!

Veel liefs, Diana & Jennifer

Schoonheidssalon Diana - Den Haag

Wie een bezoek brengt aan Schoonheidssalon Diana te Den Haag, treedt binnen in de wereld van schoonheid, evenwicht en welzijn. De salon is eigentijds ingericht, waarbij moderne vormgeving in harmonie is met het totaalconcept van “Diana”.

Gezichtsbehandelingen

Huidverbeterende behandelingen met zichtbare resultaten.

Lichaamsbehandelingen

Even heerlijk ontspannen of fysieke problemen aanpakken.

Visagie

Laat je door ons vakkundig opmaken voor die speciale dag.

Manicure

Prachtig verzorgde handen.

Diana

Hallo ik ben Diana. Ik werk met passie en vooral heel veel plezier als schoonheidsspecialist. Ontwikkeling is voor mij heel belangrijk, daarom worden er jaarlijks meerdere trainingen gevolgd. Mijn specialisaties zijn anti-aging, acne en huidverbetering.

Het mooiste aan mijn vak vind ik het contact met de klanten. En samen te werken aan de huidconditie. De klanten gaan altijd tevreden en heerlijk ontspannen de deur uit.

Jennifer

Hallo ik ben Jennifer, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na mijn stageperiode ben ik bij Schoonheidssalon Diana blijven werken. Ik werk naast mijn opleiding Logopedie op de zaterdag in de salon.  Ik doe alle basisbehandelingen van manicure tot gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Top schoonheidsinstituut. Niets dan complimenten. Nog nooit zo'n goede huid gehad!

Corrie Feliksik - Herben

''Heerlijk uurtje ontspannen, dat had ik echt even nodig. Goed advies en top behandeling''.

Sacha Dumay

 


Jouw schoonheid is het visitekaartje van Schoonheidssalon Diana

Om jouw huid verzorgd en mooi te houden is een goede verzorging noodzakelijk. De juiste producten en regelmatig een bezoekje aan jouw schoonheidsspecialiste doet wonderen. Bij ons ben je in goede handen.