Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Acne behandeling Den Haag

 

 

 

 

Acne

Acne; veel mensen hebben er mee te maken (gehad). Acne is dan ook het meest voorkomende huidprobleem in Nederland. In de meeste gevallen is acne zeer goed te behandelen met de juiste schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten.

Wat is acne?

Acne is een ander woord voor puistjes. Acne komt voor op het gezicht, rug, borst en schouders en ontstaat tussen het 15e en 25e levensjaar. Echter kan je ook op latere leeftijd nog last hebben van puistjes.

Acne is een vervelende huidaandoening die kan zorgen voor psychische problemen zoals onzekerheid. Daarnaast kan een puistje zorgen voor een jeukend en (zeer) pijnlijk gevoel en wanneer het puistje eenmaal wegtrekt, kan littekenvorming ontstaan.

Hoe ontstaat acne?

Acne is het resultaat van overproductie van talg door de talgklier in onze huid. Door hormonen wordt de talgklier gestimuleerd meer talg aan te maken. Eigenlijk is talg helemaal geen schadelijke stof, het zorgt er namelijk voor dat onze huid soepel en glanzend blijft. De Propionibacterium (P-bacterie) is de boosdoener bij acne. Deze bacterie zorgt ervoor dat een puistje zich ontwikkelt en hoe meer talg de huid produceert, hoe beter de P-bacterie zich kan nestelen diep in de porie.

Wanneer dode huidcellen zich daarnaast ophopen en de porie aan de binnen- en buitenkant verstopt en ontstoken raakt, ontstaat er een puistje.

Kenmerken van acne

Acne kenmerkt zich door mee-eters (comedonen). Wanneer talg zich ophoopt, komt er een wit bultje op de talgklier. Wanneer er zuurstof bijkomt vormt zich een zwart kopje, dit gaat vervolgens ontsteken en uiteindelijk ontstaat er een rood puistje met pus.

Acne behandelingen

Bij Schoonheidssalon Diana ben je aan het juiste adres voor effectieve acne behandelingen met zichtbare resultaten.

Voor- en na foto acnebehandeling

Dit is wat jij kunt verwachten van acnebehandelingen bij Schoonheidssalon Diana

 

Detox behandeling 60 min.

De Detox behandelingen zijn speciale gezichtsbehandelingen voor mensen met Acne. Het Detox masker wordt aangepast aan het soort acne dat je hebt.           

Reiniging, peeling, doorbloedingsmasker, uitreinigen van de huid, Detox masker, eindverzorging.

Wil jij een stralende en egale huid zonder acne?