Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Huidverbetering Den Haag

 

 

 

 

Huidverbetering, wat is dat precies?

Bij huidverbetering wordt de huid gezonder gemaakt, met als resultaat een mooiere huid. De schoonheidsbehandelingen in onze salon zullen de huidstructuur, kleur, vochtbalans en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Daarnaast is het door specialistische behandelingen mogelijk om specifieke huidproblemen zoals acne, couperose en (vroegtijdige) huidveroudering te verminderen en tegen te gaan.

Hoe werkt huidverbetering?

Om te kunnen begrijpen hoe een huidverbeterende behandeling in zijn werk gaat, is het belangrijk om te weten hoe de huid werkt en is opgebouwd. Onze huid bestaat uit drie lagen, de bovenste laag heet de opperhuid. Deze laag beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, ziekteverwekkers en vuil, maar de opperhuid vertelt ons ook meer over de huidconditie en het huidtype.

De opperhuid is op zijn beurt weer opgebouwd uit vijf lagen, namelijk:

  • Hoornlaag
  • Heldere laag
  • Korrellaag
  • Stekelcellenlaag
  • Basaalcellenlaag

De basaalcellenlaag is het diepst gelegen, hier worden dagelijks miljoenen nieuwe cellen aangemaakt. Huidverbeterende behandelingen en producten dringen door tot in deze laag, waar zij de collageen- en elastineproductie stimuleren.

In de salon heb ik hiervoor verschillende behandelingen:

Acne

Acne is een huidaandoening waarbij de talgklieren meer talg produceren, waardoor uiteindelijk de huid verstopt en ontstoken raakt. Een acne behandeling zal zorgen voor balans in de talgproductie, waardoor de huid weer een normale zuurtegraad krijgt en bacteriën die acne veroorzaken (Propionibacterium) geen kans meer krijgen.

Lees meer...

Micro-needling

Bij micro-needling worden er kleine perforaties in de huid gemaakt. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid voor een gelijkmatig, jong uitziende huid.

Lees meer...

Microdermabrasie

De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel. Het is te begrijpen dat je graag bevestigd wordt in je subjectieve waarnemingen en in de lovende woorden die je misschien van familie, vrienden en kennissen.

Lees meer...

Couperose

Couperose is de aanwezigheid van meestal talrijke uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes in het gezicht en is een onschuldige aandoening. Toch zien veel mensen dit huidprobleem als ontsierend. In onze schoonheidssalon bieden wij speciale behandelingen aan die bestaan uit een werkstofcomplex uit multifunctionele polyphenolen en flavonoïden. Deze werkstoffen stoppen de ongewenste roodheid en beschermen fijne vaatjes.

Lees meer...

Anti Aging

Bij de anti-aging behandelingen in onze salon wordt effectief gewerkt aan het verhogen van de collageen- en elastine productie. Er zijn verschillende schoonheidsbehandelingen die zorgen voor zichtbare resultaten

Lees meer...