Boek nu!

Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Huidverbetering Den Haag

 

 

 

 

Huidverbetering, wat is dat precies?

Bij huidverbetering wordt de huid gezonder gemaakt, met als resultaat een mooiere huid. De schoonheidsbehandelingen in onze salon zullen de huidstructuur, kleur, vochtbalans en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Daarnaast is het door specialistische behandelingen mogelijk om specifieke huidproblemen zoals acne, couperose en (vroegtijdige) huidveroudering te verminderen en tegen te gaan.

Hoe werkt huidverbetering?

Om te kunnen begrijpen hoe een huidverbeterende behandeling in zijn werk gaat, is het belangrijk om te weten hoe de huid werkt en is opgebouwd. Onze huid bestaat uit drie lagen, de bovenste laag heet de opperhuid. Deze laag beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, ziekteverwekkers en vuil, maar de opperhuid vertelt ons ook meer over de huidconditie en het huidtype.

De opperhuid is op zijn beurt weer opgebouwd uit vijf lagen, namelijk:

  • Hoornlaag
  • Heldere laag
  • Korrellaag
  • Stekelcellenlaag
  • Basaalcellenlaag

De basaalcellenlaag is het diepst gelegen, hier worden dagelijks miljoenen nieuwe cellen aangemaakt. Huidverbeterende behandelingen en producten dringen door tot in deze laag, waar zij de collageen- en elastineproductie stimuleren.

In de salon heb ik hiervoor verschillende behandelingen:

Microdermabrasie

Microneedling

Celljet Ultrasound

Acne

Couperose