Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Lichaamsbehandelingen Den Haag

 

 

 

 

Lichaamsbehandelingen Den Haag

Geniet van de lichaamsbehandelingen van Schoonheidssalon Diana. Je kunt bij ons terecht voor heerlijk ontspannende massages, huidverbeterende body scrubs en LaStone therapy.

Massages

Door alle drukte om ons heen vergeten we vaak te zorgen voor dat wat juist het meest belangrijk is; ons lichaam. Het lichaam is tenslotte ons belangrijkste vervoersmiddel en heeft voldoende aandacht, rust, en gezonde voeding nodig.

Een massage draagt bij aan een algeheel gevoel van welbehagen. Tijdens de massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en de stofwisseling geactiveerd. Op deze manier wordt het lichaam een handje geholpen met het afvoeren van afvalstoffen en is het lichaam beter in staat voedingsstoffen en zuurstof naar het de cellen te brengen.

Een massage helpt klachten te verminderen of zelfs helemaal te elimineren. Doordat wij bij jouw eerste bezoek een intakegesprek houden, zijn wij op de hoogte van eventuele problemen en fysieke klachten en zullen wij hier tijdens de massage extra aandacht aan besteden.

Wil je gewoon even een heerlijk ontspannende massage? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Body Scrubs

Bij scrubben worden dode huidcellen van het lichaam verwijderd. Dode huidcellen kunnen zich ophopen op de huid, waardoor de huid minder mooi wordt. Om onze huid een handje te helpen is het goed om zo nu en dan te scrubben. Het resultaat is een glanzende, egale huid, zonder pukkeltjes en ingegroeide haartjes. Daarnaast zal je merken dat je mooier en sneller bruin wordt als je je lichaam geregeld (één keer per week) scrubt.

In onze salon maken wij gebruik van de heerlijk geurende scrubs van Jean D’Arcel.

Even heerlijk ontspannen?