Homepage Schoonheidssalon Diana

Welkom bij Schoonheidssalon Diana Den Haag

Wie een bezoek brengt aan Schoonheidssalon Diana te Den Haag, treedt binnen in de wereld van schoonheid, evenwicht en welzijn. De salon is eigentijds ingericht, waarbij moderne vormgeving in harmonie is met het totaalconcept van “Diana”.

Uw schoonheid is het visitekaartje van Schoonheidssalon Diana

Om uw huid verzorgd en mooi te houden is een goede verzorging noodzakelijk. De juiste producten en regelmatig een bezoekje aan uw schoonheidsspecialiste doet wonderen. Bij ons bent u in goede handen.

Verbetering en genieten staat voorop bij Schoonheidssalon Diana!

Wij bieden u een zeer complete reeks weldadige gezichts- en lichaamsbehandelingen met producten van het gerenommeerde merk Reviderm Skintelligence, Cellucur & Jean D'Arcel. De mogelijkheden zijn overweldigend en volledig afhankelijk van uw individuele huidtype en wensen. Vanzelfsprekend staan huidverbetering en ontspanning bij elke gezichtsbehandeling hoog in het vaandel. 

De producten van Reviderm Skintelligence & Cellucur worden gebruikt voor anti-aging, huidverbetering, acne, couperose & rosacea.

De Producten van Jean D'Árcel zijn voor de wellness en ontspanning.


Schoonheidssalon Diana is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten; dè garantie voor professionaliteit en deskundigheid.

Bel ons voor een afspraak 070 - 3 64 74 84 


of boek online via Treatwell